Dit kan ik voor je doen

Communicatie
& participatie
energietransitie

Zoek je een partner die je helpt bewoners, ondernemers en andere stakeholders te betrekken bij de energietransitie en aardgasvrij wonen? Wil je draagvlak creëren in een open en veilige setting en waarde creëren voor iedereen?

Gespreksleider,
talkshowhost
& dagvoorzitter

Organiseer je een (online) bijeenkomst, congres of een webinar en zoek je een energieke talkshowhost of gespreksleider? Wil je kennis en verhalen ophalen, bijvoorbeeld in een expertmeeting, debat of bewonerspanel?

Omgevingscommunicatie ruimtelijke ontwikkeling

Zoek je een professional die samen met jou en relevante stakeholders de omgeving goed betrekt bij ruimtelijke ontwikkelingen, zoals zonneweides of windmolens? Een strateeg die ondersteunt in het vertellen van je verhaal, met een groot netwerk van experts?

Annemiek van Bentem

Over mij

Mijn inspiratie haal ik uit mensen, organisaties en producten die me iets moois geven, maar wel met zorg voor de aarde in het achterhoofd. In mijn werk is dat net zo: ik hou me het liefst bezig met onderwerpen die me raken. Niet voor niets werkte ik bij Greenpeace, World Press Photo en zet ik me nu in om de energietransitie te versnellen. Op LinkedIn vind je alles op een rij. Omdat ik wil bijdragen aan de ontwikkeling van steden op een duurzame manier, studeerde ik van 2016 tot 2018 aan de deeltijdmaster Urban & Area Development (MUAD). Ik werk op locatie of - met andere bevlogen ondernemers - vanuit het KlimaatLab in Haarlem.